Нарачај сега:
042 215 119 | support@multimedia.net.mk

Техничка поддршка

Вашето задоволство е наш број еден приоритет, и затоа ние Ви нудиме солидна техничка поддршка. Наша техничка служба е достапна 6 дена во неделата, од 9ч до 18ч

Адреса:
Multimedia Network
Ул. Панче Попоски 1,
1230, Гостивар,
Република Македонија
+389 42 215 119
Email: info@multimedia.net.mk