Porosit tani:
042 215 119 | support@multimedia.net.mk
Paketa HBO
Përshkrimi Detaje Abonimi mujor
TV Kanale digjitale

220

den/muaj

Ne cmim eshte perfshire TVSH dhe vlen per kontrate 2 vjecare
     
   

Verejtje: Paketa HBO eshte ne dispozicion vetem si pakete shtese ne njeren nga paketat baze te televizionit digjital