Porosit tani:
042 215 119 | support@multimedia.net.mk
HDTV Digjital
TV kanalet më të mira

Sherbimi kabllovik digjital i Multimedia Network

Kur behet fjale per televizion digital, zgjedhja eshte e ditur (e qarte). Sherbime DTV qe ofron Multimedia Network jane pikerisht ajo qe ju kerkoni, kanale televizive me fotografi te paster dhe me nje cmim te arsyeshem. Mirepo nuk perfundon me kaq… Se shpejti ne televizionet tuaja do te mund te ndiqni edhe kanale televizive HD. Me Multimedia Network ju do te fitoni kualitet te larte qe do te kenaq tere familjen tuaj!