Porosit tani:
042 215 119 | support@multimedia.net.mk

DIGITALB HD

7 kanale HD nga platforma DIGITALB, nje fotografi maramendese dhe kualitet te persosur te fotografise dhe zerit.

DIGITALB HD
Përshkrimi Detaje Abonimi mujor
TV kanale DIGITALB 36 +450

den/muaj

HD Kanale 7 HD Ne cmim eshte perfshire TVSH dhe vlen per kontrate 2 vjecare
- Vetem LCD HDTV me CI Modul te integruar mund te ndjekin paketen DIGITALB HD